Shop

ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА

eBook (ePub)
Price: $8.99
Книгата „Шарена револуција“ е збир од фејсбук постови на авторот за едно време во Република Македонија, кое многумина го препознаваат како шарена револуција.Така... More > авторот остава траги во времето,над кои некој ќе се засмее, некој ќе проплаче, некој ќе открие дека е жив и треба да остави своја трага. Тој подтик за некого, за авторот е поважен од сите лајкови на светот.Затоа тој ја подарува оваа книга, зашто тоа што поминува покрај нас не е времето, туку луѓето и нашата илузија дека сме многу битни.< Less
Available in ePub Format

Product Details

ISBN
9781365565496
Published
November 27, 2016
Language
Macedonian
File Format
ePub
File Size
120.51 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From ЗОРАН СТОЈАНОВСКИ