Shop

Arkitektura e Kompjuterave

eBook (PDF), 252 Pages
This item has not been rated yet
Price: $6.90
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësisht se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të... More > profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 152364
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
First Edition
Published
November 2, 2013
Language
Albanian
Pages
252
File Format
PDF
File Size
4.46 MB
Product ID
21279895

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Agim Çami

Arkitektura e Kompjuterave Arkitektura e... By Agim Çami Hardcover:
$29.90 $26.91
ORGANIZIMI DHE ARKITEKTURA E KOMPJUTERAVE -Nëpëmjet Shembujve dhe Ushtrimeve ORGANIZIMI DHE... By Agim Çami Paperback:
$29.90 $26.91
Arkitektura e Kompjuterave Arkitektura e... By Agim Çami Paperback:
$25.00 $21.25