Shop

BAZAT E QARQEVE LOGJIKE

eBook (PDF), 166 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.90
Ju me siguri keni dëgjuar që kompjuterat janë të ndërtuar prej qarqeve elektronikë. Në bazë të tyre qëndrojnë qarqet logjike. Cilët janë konceptet themelore që qëndrojnë në bazë të ndërtimit të këtyre qarqeve ? Cilat janë të përbashkëtat dhe dallimet ndërmjet tyre? Po faktori kohë si ndikon në këto procese ? A ekzistojnë metoda formale për konceptimin e qarqeve logjikë kompleksë? Këto janë pyetje thelbësore për shtrohen para kujdo që fillon të studiojë Informatikë. Ky libër përpiqet tu japë përgjigje pikërisht këtyre pyetjeve. Ato përbëjnë themelin, origjinën ku mbështetet struktura e kompjuterave. Prandaj, si i tillë, libri shërben për këdo që fillon të studiojë Informatikë, por edhe... More > për profesionistët që, siç ndodh shpesh, kthimi në origjinë shërben për një “fillim” të ri.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9780244723262
Edition
First Edition
Published
October 17, 2018
Language
Albanian
Pages
166
File Format
PDF
File Size
7.13 MB
Product ID
23839322

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Agim Çami

Arkitektura e Kompjuterave Arkitektura e... By Agim Çami Hardcover:
$29.90 $26.91
ORGANIZIMI DHE ARKITEKTURA E KOMPJUTERAVE -Nëpëmjet Shembujve dhe Ushtrimeve ORGANIZIMI DHE... By Agim Çami Paperback:
$29.90 $26.91
Arkitektura e Kompjuterave Arkitektura e... By Agim Çami Paperback:
$25.00 $21.25