Shop

KOHA E PAKOHË E VENDIT TIM

eBook (PDF), 152 Pages
(1 Ratings)
Price: $5.61
Agim Gashi u lind më l954 në Okllap afër Janjevës.Shkollën fillore e kreu në Sllovi dhe Janjevë,ndërsa Normalen në Prishtinë pastaj shkolloi zërin tek prof. Terpkovi. Punoi mësues në Okllap dhe Janjevë derisa u përjashtua nga proçesi edukativ si „armik i popullit“ nga sistemi serbosllav . Ishte këngëtar i RTP-së dhe bashkpuntor i jashtëm i Institutit Albanologjik në Prishtinë. Si këngëtar i Radiotelevizionit të Prishtinës ka regjistruar dhjetëra këngë në frymën e melosit popullor. Pas mbajtjes së burgut plotsisht iu kushtua folklorit.Deri tash ka regjistruar 14 albume me këngë në frymën e melosit popullor dhe folklorik. Ky është libri i tretë .Tash jeton dhe vepron në Gjermani.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
Bogdani
Publisher
Pjeter Bogdani
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
152
File Format
PDF
File Size
1.69 MB
Product ID
17346028

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From AGIM GASHI