Shop

Lindur Ne Province

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Arian Leka (Durrës, 1966) i takon grupit të autorëve, të cilat zunë vend në krye të letërsisë shqiptare pas hapjes së kufijve të Shqipërisë dhe që janë konsideruar si pjesa avant-gardë e kësaj letërsie. I lindur në qytetin-port të Durrësit, ky autor, përveç modernitetit në krijimtarinë e vet ka endur një mitologji të tërë për vendin dhe vendlindjen, përmes së cilës e ka shndërruar historinë dhe simbolet detare të qytetërimit shqiptar në nyjë lidhëse të krijimtarisë së tij si poet, prozator dhe eseist, duke i transformuar ato në një gjuhë të re estetike dhe të jetës urbane si dhe duke theksuar fort jetën multikulturore të atyre viseve.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312709324
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
250.33 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In