Shop

EMBRIOLOGJIA PER INFERMIERIN

eBook (PDF), 53 Pages
(1 Ratings)
Price: $7.53
Embriologjia për infermierin, është një material shkencor teorik, i cili përbëhet prej katër krerësh. Në kreun I- Embriologjia e përgjithëshme, janë trajtuar çështje si: nocione bazë në embriologji, gametogjeneza, ndarja qelizore, ovogjeneza dhe spermatogjeneza me ndryshimet morfologjike përkatëse. Në kreun II- Periudha germinative, janë trajtuar çështje si: ovulacioni, fekondimi, segmentimi, cikli ovarial, formimi i blastocistit, uterusi në kohën e implantimit, periudha preembrionale, disku embrionar, gastrulimi dhe rrjedhësit e shtresave embrionale. Në kreun III- Periudha embrionale, janë trajtuar çështje si: organogjeneza, placenta, kordoni umbilikal, lëngu amniotik dhe barrat multiple. Në kreun IV- Periudha fetale, janë trajtuar çështje si: ndryshimet mujore që pëson fetusi, përcaktimi i... More > përafërt i datës së lindjes si dhe diagnoza prenatale.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9780244626389
Published
August 29, 2017
Language
Albanian
Pages
53
File Format
PDF
File Size
1.67 MB
Product ID
23313470

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Brunilda Subashi