Shop

Skanderbeg - Heroo de Albanio

eBook (PDF), 84 Pages
This item has not been rated yet
Price: $9.90
Titulli: Skanderbeg - Heroo de Albanio (Titulli i dokumentit: Heroo de Albanujo kun ilustrajxoj korektita de Agnes.pdf) Autor: Cuk Simoni Përkthyes në Esperanto: Bardhyl Adem Selimi (esperantist shqiptar, mësues matematike në pension, 68 vjeç, gazetar - Adresa: Tiranë, rr. Fortuzi nd. 9 sh.1 ap 3, Tirana 1016 Albania) Botuesi: Instituti Shqiptar i Esperantos (Info shtesë: Është botuar fillimisht në Esperanto në vitin 1929 në Tiranë, është përkthyer në shqip nga Bardhyl Selimi dhe botuar në Tiranë në vitin 2010) (Optimizimi elektronik dhe publikimi ne LULU nga S. Guraziu - Ars Poetica, http://www.letrat.eu)
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
First Edition
Published
February 10, 2013
Language
Esperanto
Pages
84
File Format
PDF
File Size
4.99 MB

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In