Shop

MËRGIMTAR NË ATDHE…!

eBook (PDF), 155 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Marin Zenta, viktimë dhe dëshmitar protagonist e njërës prej diktatuave më të egra, kthehet nga mërgimi që të rrëfejë “Kohën e Ferrit”, por që në hapat e parë ai ndeshet brutalisht me një realitet që ka ndryshuar vetëm nga forma, por jo nga përmbajtja. Kjo e shtyn atë edhe më tepër që të mos tërhiqet para asgjëje, pse rrëfimi për “Kohën e Ferrit” do të ishte i mangët, nëse nuk do t’u çelen sytë njerëzve e të dalin nga ekstaza e gënjeshtër që jetojnë në një kornizë pseudodemokratike.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Published
September 28, 2011
Language
Albanian
Pages
155
File Format
PDF
File Size
441.98 KB
Product ID
17413203

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From DANIEL GÁZULLI

MËRGIMTAR NË ATDHE…! MËRGIMTAR NË... By DANIEL GÁZULLI Paperback:
$15.08 $12.82
ARMIKU I POPULLIT ARMIKU I POPULLIT By DANIEL GÁZULLI Paperback:
$18.46 $15.69
DETI NË MES DETI NË MES By DANIEL GÁZULLI Paperback:
$20.92 $17.78