Shop

TUNGJATJETA DIASPORE!

eBook (PDF), 424 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Në libër cilido shqiptro-amerikan mund të gjejë edhe vetveten natyrisht në perceptime e në forma të ndryshme sipas mudësive që ka dhe që i jepen. Lexuesi i kujdesshëm mund të njihet me përvojën e familjeve të emigrantëve që kanë jetuar në Nju- Jork dhe në Nju-Xhers , duke përfituar nga eksperienca e tyre dhe duke nxjerrë edhe konklusionet përkatëse.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
SECOND EDITION
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
424
File Format
PDF
File Size
2.87 MB
Product ID
17354880

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From DR. NAMIK M. SHEHU