Shop

KAFKA E KOHËS - Poezi

eBook (PDF), 116 Pages
(1 Ratings)
Price: $5.61
Pothuajse, shumica e librave poetikë, të botuara pas luftës në Kosovë, janë lirikë e luftës. Lirikë e tillë është edhe kjo e librit “Çati eshtrash” të Engjëll I. Berishës. Në sfondin e saj të përgjithshëm bashkëjetojnë ende jehonat e gjëmimet e shpirtit dhe shenjat e rezistencës anteike. Holokausti, eksodet biblike, martirizimet. Zemërimi i poetit, për ta gjykuar barbarinë, është i pafund. Ndërsa poezia na vjen si dëshmi e gjurmë shpirti, e përbiruar nëpër vuajtje, vdekje, rrënime e tmerre, nëpër shkretëtirat e mundimeve kolektive. E, mbi të gjitha, poezia dëshiron ta shquajë edhe një dëshmi tjetër: dëshminë e mbijetesës, dëshminë e kikave të etnisë. Prend Buzhala
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
Bogdani
Publisher
Pjeter Bogdani
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
116
File Format
PDF
File Size
1.63 MB
Product ID
17346011

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From ENGJËLL I. BERISHA