Shop

Net Mekataresh

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $6.15
Net mëkatarësh, vepër e autorit Ermir Nika është një përmbledhje e përbërë nga dymbëdhjetë tregime autentike, personazhet e të cilëve lëvrijnë ndërmjet kohërash sistemeve të ndryshme shoqërore; Luftës së Dytë Botërore, periudhës së diktaturës komuniste dhe fillesave të epokës demokratike. Nëpërmjet rrëfimeve të mbrujtura me nota të theksuara realizmi e deri në kufijtë e përjetimeve të frikës dhe tmerrit, protagonistët përsillen në kordat e një sinfonie funebër, të vetëdijes dhe pavetëdijes, të shtyrë drejt një bote sa haluçinante aq edhe të vërtetë, në të dukshmen dhe të padukshme që mvesh me mister jetët njerëzore.
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312709461
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
222.35 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In