Shop

Nastradini

eBook (PDF), 54 Pages
This item has not been rated yet
Price: $3.23
Data e ardhjes së Nastradinit në Shqipëri nuk dihet mirë. Mendohet se Nastradini shqiptar është djali i Nastradinit turk. Ky i fundit u martua me një grua shkodrane por nuk qëndroi gjatë në Shkodër. Nga kjo martesë lindi një djalë, që ishte shëmbëlltyra e humorit të N. Hoxhës dhe e humorit shkodran. E shoqja e dashuruar marrëzisht me Nastradinin, për të ruajtur kujtimin e të shoqit e quajti me të njëjtin emër edhe të birin. Data e vdekjes dhe varri i Nastradinit nuk janë përcaktuar kurrë me saktësi... Sot N. Hoxha është bir në shpirt i të gjithë vendeve të globit tokësor, i Azisë, Afrikës, Evropës dhe Amerikës. Për rreth 800 vite me radhë, me filozofinë dhe humorin e tij ai ka ushqyer mendjet dhe zemrat e mbarë popujve të botës. Viti 1996 u... More > shpall nga U.N.E.S.C.O., viti i Nastradin Hoxhës.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
I edizione ISBN 99927-49-49-0 - "Camaj - Pipa" Shkodër, 2001
Publisher
Camaj & Pipa - Shkodër (Al
Published
May 31, 2009
Language
English
Pages
54
File Format
PDF
File Size
2.1 MB

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Gino Luka

Floçka: Fables et contes albanais Floçka: Fables et... By Gino Luka Paperback:
$45.01 $18.00
Floçka: Favole e fiabe albanesi Floçka: Favole e... By Gino Luka Paperback:
$40.28 $16.11
Nastradin Nastradin By Gino Luka Paperback:
$7.84 $6.27
Shënime kuzhine Shënime kuzhine By Gino Luka Paperback:
$10.44 $8.87