Shop

Vena: glosar italisht-shqip

eBook (PDF), 172 Pages
This item has not been rated yet
Price: $3.93
Glosari dygjuhësh italisht-shqip “Vena”, asht nji përmbledhje termash, kryesisht në fushën e enologjisë. Çdo term, simbas rendit alfabetik, shoqënohet me spjegimin e vërejtjet përkatëse. Glosari përmban mbi 500 fjalë qi përdoren në fushën e enologjisë, në degustimin e venës e përshkrimin e rreth 50 varieteve të rrushit e të venave ma të famshme të Italisë. Përdorimi i disa termave dhe formave gjuhësore të variantit gegë asht ba qëllimisht për me dhanë nji kontribut sado të vogël në pasunimin e gjuhës kombëtare shqipe.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9780244479862
Edition
Prima edizione
Published
September 16, 2019
Language
Italian
Pages
172
File Format
PDF
File Size
519.98 KB
Product ID
24248022

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Gino LUKA