Shop

Nastradini

eBook (PDF), 106 Pages
This item has not been rated yet
Price: $3.13
Nastradini përfaqëson, në kuptim shpirtëror, kalimin në një nivel superior të vetëdijes. Nëpërmjet anekdotave të tij ai na mëson që: - Të jemi spontan dhe ta lëmë veten të lirë; - Kur diçka nuk ecën, duhet të fillojmë prapë nga fillimi, dhe ta përballojmë problemin me mendje të hapur; - Të lëmë pas shpine të kaluarën dhe të braktisim logjikën për të ndjekur intuitën; - Nuk duhet ta marrim veten shumë seriozisht, në mënyrë që të veprojmë si të na vijë për mbarë, duke pasur besim tek instinkti; - Nuk duhet të shqetësohemi për atë çfarë mendon bota; - Të gjejmë çiltërsinë brenda nesh dhe të kemi besim në të ardhmen, duke vlerësuar çastin; - Të bëjmë... More > atë çfarë na thotë zemra për të realizuar vetëm atë që na entuziazmon; - Të lëmë mënjanë shqetësimet; - Të jemi krenarë për veçantinë tonë, të jemi origjinal; - Të mendojmë në mënyrë të ndryshme nga të tjerët, duke e pranuar “marrëzinë” tonë...< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9780244312596
Edition
II edizione
Publisher
Camaj & Pipa - Shkodër (Al
Published
June 7, 2017
Language
Albanian
Pages
106
File Format
PDF
File Size
1.43 MB
Product ID
23213842

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In