Shop

Nje Tren Per Bllace

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $7.90
“Një tren për Bllacë” është libër publicistik ku ndërthuren dy zëra, i gazetares shqiptare të Kosovës, Ilire Zajmi dhe gazetarit italian të televizionit italian RAI, Filippo Landi. I vlerësuar nga kritikët si pasqyrë e vdekjes dhe mbijetesës, “Një tren për Bllacë” është rrëfim që shkon përtej një kronike të zakonshme të raportimit të fakteve të luftës. Libri është një rrëfim autentik për luftën në Kosovë i parë nga dy personazhe. Ilirja që e përjeton nga brenda, ndërsa Filippo si një gazetar i huaj që sheh tragjedinë e Kosovës nga kufiri në Maqedoni. Një rrëfim rrënqethës, por edhe inkurajues mbi luftën, pasojat dhe ngjarjet që sollën deri te lufta, përjetimet psikologjike,... More > kohën e bombardimeve të NATO-së ndaj caqeve serbe etj.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312769878
Publisher
Booktique.al
Published
December 19, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
524.31 KB
Product ID
21961860

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Ilire Zajmi