Shop

ZONJA FJALË - Dramë

eBook (PDF), 85 Pages
(1 Ratings)
Price: $5.61
Me shumë mjeshtri artistike Kelmendi arrin të prek gati fundin e këtij dallimi natyror ndërmjet Zonjës dhe Zotërisë Dhe, simbolikisht përmes “fjalës” dhe “mendimit”, ai pasqyron esencën e ekzistencës dhe veprimeve të tyre. “E dashur prej sot ti je Zonja Fjalë. Unë gjithë kohën kam menduar për ty... Mendimi për Fjalën është. Dhe sa mirë i shkueka Fjala e Mendimit, Mendimi i Fjalës”; përmes Noidit autori zbulon thelbin e simbolikës së dy botëve. Mirëpo, kjo shpesh është vetëm sipërfaqja, mënyra e dëshiruar e funksionimit të gjërave, të cilën realiteti shpesh din ta shpërfytyrojë.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
BOGDANI
Publisher
PJETER BOGDANI
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
85
File Format
PDF
File Size
1.43 MB
Product ID
17345823

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From JETON KELMENDI