Shop

Menaxhimi I Projekteve Informatike - Praktikat Më Të Mira

eBook (PDF), 175 Pages
(1 Ratings)
Price: $4.99
Softueri mund të zgjidhë pothuajse çdo problem. Qëllimi është të dish se cili është problemi që shtrohet për zgjidhje. Me rreth gjysmën e të gjitha gabimeve softuerike të cilat e kanë origjinën në aktivitetet e nxjerrjes së kërkesave, është e qartë se kemi nevojë për një kuptim më të mirë të problemit. Të nxjerrësh kërkesat saktë dhe drejt është thelbësore në qoftë se duam të ndërtojmë sisteme që plotësojnë më mirë nevojat tona. Ne e dimë se kërkesat e sakta do të prodhojnë një rezultat përfundimtar i cili është shumë inovativ dhe i dobishëm, dhe se zhvillimi i sistemit do të jetë efektiv dhe efikas. Planifikimi i aktiviteteve të kërkesave është thelbësore për... More > suksesin, pavarësisht ciklit të jetës së projektit që vendosni të ndiqni. Pa kërkesa formale dhe të verifikueshme softuerike si dhe pa një sistem efektiv për menaxhimin e tyre, programet që zhvilluesit mendojnë se ata kanë rënë dakord për të ndërtuar shpesh nuk do të jenë i njëjti produkt me atë të cilin e presin klientët e tyre.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
1 Person Reviewed This Product
  • By Thomas Anderson
    Jul 30, 2014
    IT projects are becoming increasingly complex. A number of different models have been developed over the years including the Agile and CMM model. However, these do not fit many real world situations. What has been lacking are sources that address the real world issues that IT and business managers face. This book stands out from other project management books because it deals with maintenance, enhancement, development, and management of resources using modern tools. This is an important book because it contains so much useful information and it's the first of it's kind in Albanian project management area. There is a lack of books on IT Project Management in Albanian language. The book also provides guidelines for measuring projects, presenting projects, and working with business managers on IT issues.
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312389205
Edition
First Edition
Published
July 27, 2014
Language
Albanian
Pages
175
File Format
PDF
File Size
1.78 MB
Product ID
21733970

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Kostaq Cipo