Shop

ANKIMI I ZANAVE

eBook (PDF), 188 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Një kangë e ndritun del nga errësina, Tingujt e shpresës luhatën mbi tmerrin. Një britmë mes natës. Duhet me e shty, dhe era ta përhapë në hapësinën e botës, deri sa ajo të takojë një britmë tjetër që ta presë, apo një vesh që ta dëgjojë, një vesh të madh sa një zemër. Atëherë brtitma gjen vendin e vet, ajo qetësohet dhe kthehet në një shushurimë, fllad i lehtë që mund të pllenohet përsëri. Fjalë të tilla si farë të kuqe të depozitueme në tokë pjellore do të mbijnë ... gëmushe të zjarrta mbi botën shkretëtirë. Kjo ashtë e gjithë kërkesa e Lek Pervizit e paraqitun këtu. I Burgosu, ai u shkëput nga dhuna dhe ligësia e njerëzve. Së par u lirue nga... More > britma, pastaj nga dashunia ndaj vendit tij, i ambël, ma i bukuri, se fundi duke gjetë paqën në nje vend mik. PAULE DE SMET Poeteshë Belge.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
FIRST EDITION
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
188
File Format
PDF
File Size
3.64 MB
Product ID
17358674

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From LEK PERVIZI