Shop

LAHUTARI SHQIPTAR

eBook (PDF), 174 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Kjo përmbledhje kangësh popullore përfshinë periudhën 1939 - 1992, atë ma të vuejtun dhe të kobshme të historisë së Shqipnisë. Prej asaj gurre të pashterrshme që rrjedh prej kohnave ma të lashta, gjithmonë e pastër dhe e kulluet, nuk mund të mos dilnin vepra të tjera të vlefshme për t'u radhitë në eposin mijavjeçar të kombit shqiptar. Si në të gjitha fushat e tjera, ashtu dhe në atë të folklorit tradicional pushteti komunist u mundue të ndikojë, duke imponue një drejtimm që t'i shërbente diktaturës dhe propagandës së saj. Kështu ajo krijimtari iu nënshtrue çenzurës dhe inkuizicionit të sistemit totalitar. Por ky popull që i mbijetoi rrëbeshëve shekullore të pushtimeve të hueja, që u vërsulën mbi të për ta asgjësue,... More > ruente në vetvete atë forcë e fuqi të papënnbajtun për të iu përgjigjë të gjitha situatave të vështira e për t'i përshkrue e paraqitë ato sa ma realisht....< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
174
File Format
PDF
File Size
1.55 MB
Product ID
17359142

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From LEK PERVIZI