Shop

I Cmenduri I Pavionit 3

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Romani "I çmenduri i pavionit 3" është një triller psikologjik, nga të paktët të mirëfilltë shkruar prej një shkrimtari shqiptar. Ndonëse ngjarjet ndodhin dhe personazhet lëvizin brenda një hapësire të kufizuar, ato janë dinamike dhe secili prej tyre shfaqet me një profil të qartë dhe të plotë, duke mbetur kështu gjatë në mendjen e lexuesit. "I çmenduri i pavionit 3"është një vepër që shquhet për një frymëmarrje të gjerë, brenda së cilës ndeshen misteri dhe realiteti, pasioni dhe imagjinata, ambicia dhe pamundësia. Mos përcaktimi i një vendi të caktuar gjeografikisht, dhe mënyra trajtimit të veprës i japin asaj një përmasë të madhe. Arma e fortë e këtij autori është dialogu i zhdërvjellët. Proza... More > e tij të rrëmben dhe duke shfaqur para teje skena të tilla që konvertohen njëherësh brenda teje si imazhe filmike, të cilat njëherësh të mbërthejnë në vorbullën e rrëfimit, tensionin që krijohet nga situatat dhe në fund nuk të mbetet gjë tjetër veçse të admirosh zgjidhjet tejet origjinale.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312708990
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
318.16 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In