Shop

Orgji Ne Famulline E At Ludovikut

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Një roman ku ndërthuret trilleri me psikologjinë, jeta moderne dhe provincialiteti, engjëjt dhe djajtë. Si dhe më parë, letërsia e Veizit del nga kufijtë e kombëtares, duke synuar hapësira dhe mundësi të reja. Frat Ludoviku është në një dilemë të madhe. Ajo çka e mundon shumë është informacioni që ka skeduar në trurin e tij gjatë periudhës së që ai shërben në famullinë e një qyteti të vogël e të largët. I duhet të mbajë mbi supe mëkatet e tij dhe të shumë të tjerëve. Sipari i romanit hapet me një skenë krimi. Në prapaskenë rivalizojnë një oficer krimesh i policisë dhe një tjetër oficer i shërbimit të fshehtë. Kush mbledh më shumë informacion për të mbërritur tek shkaqet e... More > vërteta të krimit. I vetmi që ka kyçin e sekretit është prifti i famullisë. Punonjësit e shtetit kërkojnë të dinë gjithçka ndodh në qytet. Frat Ludoviku nuk ka nevojë të kërkojë, gjatë ritualit të rrëfimit të mëkateve nga besimtarët ai mëson gjithçka bëhej përreth tij, krimet monstruoze dhe prapaskenat e shëmtuara të jetës njerëzore.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312709171
Published
November 26, 2014
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
298.55 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In