Shop

FUNDLOJE

eBook (ePub)
(1 Ratings)
Price: $4.00
Të palëvizshëm, në një ambjent që ndryshon vetëm me perceptimin e tyre për cdo përreth, asgjë, dhe kur papritur në lojë hynë dy personazhe të rinj, Poco dhe Luki, të cilët janë të vetmit që ndryshojnë dhe që për dy personazhet kryesorë, kjo është habia më e madhe, sepse nga përsëritja shpëtojnë vetëm një qorr dhe një shërbëtor që është më shumë si qen besnik. Beckett ka dashur të vazhdojë rrugëtimin e këtyre dy personazheve të tjerë në një ambjent jo të jashtëm, jo të madh, as të vogël, por pikërisht në mendjen njerore, në dy zgavra, në një dhomë, me dy kosha. Ata nuk e lënë njëri tjetrin. Asnjeri nuk e lë dot tjetrin. Kush e di pse…
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 272320
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781312703919
Edition
Dramat e Shekujve
Published
May 6, 2013
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
149.66 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In