Shop

PORTA E ARSYES - Poezi

eBook (PDF), 109 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.61
Heronjtë mitikë, shëmbëlltyrat e klasikes së moçme e deri te ato të bashkëkohësve, gjurmët, atdheu, mërgimi, heshtjet, dashuria dhe urrejtja, acari i dhunës, prerjet etnike me kufij në mes, tmerret, rrënojat, traditat, mbetjet arkeologjike, nëna, gruaja, bukuroshet, elegjitë familjare e kombëtare, vetmitë si fat personal dhe kolektiv, pamjet e shkretëtirta në kohë lufte, të masakruarit e të zhdukurit, pritjet ironike kolektive (“Kosovë prit”), robërit e luftës, kujtimet dhe evokimet në pagëzimet e fjalës, poetët, - janë të shpërndara tej e tej nëpër faqet e librit. Lirika e burgut dhe lirika e lirisë. Vendqëndrimet a stacionet e jetës: Kosova, Shqipëria, burgu, mërgimi... Dhe popullohen nëpër të gjithë librat e leximit tonë nacional, të cilin e... More > shkruajnë jo vetëm poetët, po edhe arkeologët, historianët, publicistët, intelektualët, atdhetarët... të gjitha këto e përbëjnë atë klasikën e lëndës poetike edhe tek poeti Muharrem Kurti.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
Bogdani
Publisher
Pjeter Bogdani
Published
September 27, 2011
Language
Albanian
Pages
109
File Format
PDF
File Size
1.38 MB
Product ID
17345876

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From MUHARREM KURTI