Shop

IRSHAD

eBook (PDF), 290 Pages
This item has not been rated yet
Price: $7.00
Irshadi është një traktat bashkëkohor i Sufizmit, në formë të ligjëratave, i cili i qëndron besnik traditës së Sufizmit. Ai i drejtohet jo vetëm publikut tradicional, por edhe të gjithë bashkëkohësve tanë që janë në kërkim të së shenjtës në mes të fundërrinës, përdhosjes dhe të pakuptimshmes që kanë kapërthyer jetën moderne.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
Lulu Sales Rank: 216206
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Published
November 4, 2011
Language
Albanian
Pages
290
File Format
PDF
File Size
1.42 MB
Product ID
18600362

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Muzaffer Ozak al-Jerrahi al-Halveti