Shop

INTERPRETIME LETRARE

eBook (PDF), 248 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Libri trajton çështje të letërsisë, artin e të shkruarit, duke marr në shqyrtim autor të huaj dhe shqiptar. Një vëmendje të veçantë autori në këtë libër i kushton letërsisë shqiptare, problemeve me të cilat ajo ballafaqohet. Një pjesë e librit i kushtohet autorëve të ndryshëm, që kanë lënë gjurmë në letërsitë e përbotshme, si Xhems Xhojsit (James Joyce), Erich Maria Remarque, Paulo Coelho, Kurt Marti, etj. Ky libër përmban tekste për prozën e Ernesot Koliqit, për lirikën e At Gjergj Fishtës, për romanet e Ismail Kadaresë, për letërsinë e Skender Sherifit, Ndoc Gjetjes, Gjeke Marinait, Ramadn Musliut, Anton Gojcajt, Ali Podrimjes, Ibrahim Kadriut, Sali Bashotës, Anton Berishajt, Haxhi Shabanit, etj. Në këtë libër ka tekste edhe... More > për studimet letrare shqiptare, ku autori trajton çështje të letërsisë shqipe, duke shkruar për dukuri dhe autorë të caktuar. Në këtë aspekt, autori një vëmendje të veçantë ju kushton edhe teksteve që janë botuar kohëve të fundit në fushen e studimeve letrare.< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
FIRST EDITION
Published
September 27, 2011
Language
English
Pages
248
File Format
PDF
File Size
1.55 MB
Product ID
17363786

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From NDUE UKAJ