Shop

Prof. Dr. Bamir Topi - Fjalime, Mesazhe, Intervista

eBook (PDF), 280 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
“Shqipëria si anëtare e NATO-s, Organizatës së lirisë dhe demokracisë më të madhe në botë, na bën të gëzojmë dhe njëkohësisht të reflektojmë, se aktualisht vendi ynë ndodhet në periudhën e procesit të integrimit në BE. Faza në të cilën ndodhemi kërkon nga të gjithë përfshirje dhe përgjegjshmëri më të lartë, organizim dhe koordinim më të arrirë, ritme më të shpejta në vazhdimin e reformave që kemi ndërmarrë. Forcat Ajrore si pjesë e FA-ve, kanë dhënë një kontribut të madh duke shndërruar pilotet shqiptarë në figurën më të dashur për njerëzit dhe në një simbol shprese e force për rajonet në emergjencë civile. Shqipëria, populli shqiptar, familjet dhe... More > fëmijët tuaj te ndihen krenar për ju dhe veprën tuaj." (Pjesë nga fjalimi me rastin e 80-vjetorit të krijimit të Forcave Ajrore, 1 Korrik, 2011)< Less
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
FIRST EDITION
Publisher
LULU ENTERPRISES
Published
September 28, 2011
Language
Albanian
Pages
280
File Format
PDF
File Size
1.03 MB
Product ID
17386396

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From PETER TASE