Shop

REPUBLIKA E SHQIPËRISË PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË PROF. DR. BAMIR TOPI

eBook (PDF), 396 Pages
This item has not been rated yet
Price: $5.00
Prof. Dr. Bamir Topi ka lindur në Tiranë me 24 prill 1957 në një familje autoktone tiranase me tradita intelektuale, qytetare dhe patriotike. Eshtë i martuar dhe ka dy vajza. Z. Topi është zgjedhur deputet në tre legjislatura të Kuvendit të Shqipërisë, Dy herë Nën-Kryetar i Partisë Demokratike dhe Kryetar i Grupit të saj Parlamentar. Gjatë gjithë aktivitetit të tij politik dhe publik, është vlerësuar gjërësisht si një politikan i moderuar, mjaft aktiv në zgjidhjen e krizave politike mes pozitës e opozitës dhe protagonist i marrëveshjeve politike dhe i nismave të ndryshme parlamentare. Prof. Dr. Bamir Topi u zgjodh President i Shqipërisë më 20 Korrik 2007.
Available in PDF Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

Edition
FIRST EDITION
Publisher
LULU ENTERPRISES, INC.
Published
September 28, 2011
Language
Albanian
Pages
396
File Format
PDF
File Size
1.53 MB
Product ID
17385548

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From PETER TASE