Shop

Фрагмент Земјата - Идентификување На Злото

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Што ако луѓето можат да мислат за себе? Не, не мислам на ротирање на идеи – штом мијат, а потоа се повторува – за да се вклопи како и многу кокошки во скара. Но, секој пат кога... More > ја фаќа таа искра надвор од нивната реакција од прашува може, јас да го направи подобро од ова? И тогаш тоа го правам. Можете ли да замислите колку е опасен, што би можело да биде? Ова е патување низ просторот помеѓу ушите; огромен неискористен осамени бездна на ништожност се чуваат од страна на компанијата само одгласи од еднаш интелигентни мисла, сега одамна минато своите истекот на рокот. Патување кое прашува како, наместо на она што и зошто, кога во ред би го направиле, а ако, каде што, бидејќи беше само глупости замаглувајќи ја вистината, па лично никогаш не би можело да се сфати повторно.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781105635410
Edition
Трети Издание
Published
April 2, 2012
Language
Macedonian
File Format
ePub
File Size
113.09 KB
Product ID
20032728

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?