Shop

Фрагмент Земјата - Лесно Е Да Се Направи

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Лесно Е Да Се Направи   За жал, кај оние задачи кои ние ексел толку многу во бројки во, размислување не може да се изброи. Сепак, ако нашата историја експонати ништо повеќе... More > од нашите бруто капацитет за насилство и измама него, тоа е сигурно дека можеме да направиме повеќе заедно отколку кога било распаѓа. Бројот на задачи група да ексел надвор од поединецот е безброј: Заедно ловат поголема и се собираат повеќе, патува подалеку за поевтини, копа побрзо и подлабоко, се искачи повисоко за подолго, повеќе само што нè прави посилни, иако нема тело или група некогаш собраа е мисла послободно преку зголемување на број. Каде и да доаѓаат заедно во извршување на оваа задача, само декаденција, корупција, камата, стагнација и потчинување последвам. Меѓу луѓето кои сесрдно да бидат убедени да повлечете било камен на врвот на секоја рид, нема да најдете не води мнозинство кои ќе се согласат со она што треба да се направи со неа откако таа е таму. Бидејќи кога размислувам, познати физички групирање на ние...< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781300420408
Edition
Втора Издание
Published
March 14, 2013
Language
Macedonian
File Format
ePub
File Size
104.8 KB
Product ID
20918088

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?