Shop

Fragment Tokë - Berlin

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $4.99
Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri e, tregime të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimet e pakuptimtë neglizhohet duke kuptuar vetë.   Berlin: Rrënjët E Flijimit   Momente, rrallë rëndësi përtej zgjidhjes personale të konfliktit që të përcaktuar se hapësira, në mes atëherë dhe tani, pa ndërprerje të madh, çdo kohë caktueshëm bëj të ketë tashmë janë harruar më parë ajo ishte vërejtur ndonjëherë. Ajo është në vënë në dukje i një kohë të tillë që ne jemi të përçarë, dhe në atë përçarje nuk shohim mundësi – kam ndaluar, unë duhet të ketë ndalur për një arsye, pse nuk kam ndaluar – Se një kohë mund të vihet në... More > dukje, të vlefshme dhe të kuptuar.   Dhe, Thjeshtë English Edition: Time, not matter after the person answer of the anger that explain that space, between then and now, without great pause...   Dhe, English Edition: Moments, rarely matter beyond the personal resolution of the conflict which defined that space, between then and now, without greater interruption...< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781300153153
Edition
Dytë Edicioni
Published
March 13, 2013
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
256.2 KB
Product ID
20826460

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Robert Skyler