Shop

Fragment Tokë - Identifikimin E Keqe

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Çfarë ndodh nëse njerëzit mund të mendojnë për veten e tyre? Jo, unë nuk do të thotë rradhës së ideve rreth – larë një herë, përsëritet pas – të aftë si pula kaq shumë në një furrë. Por çdo herë duke arritur për këtë shkëndijë përtej reagimi i tyre duke i pyetur mund, unë bëj më mirë se kjo? Dhe pastaj ta bërë këtë. Mund ta imagjinoni se sa e rrezikshme që mund të jetë? Ky është një udhëtim nëpër hapësirën midis veshët tuaj, një humnerë të madhe të pashfrytëzuar të vetmuar e kompanisë nga asgjëja mbajtur vetëm gjurmë të mendimit të zgjuar dikur, tani të gjatë që nga data e skadimit të kaluarën e saj. Një udhëtim që pyet... More > se si, në vend të asaj që dhe pse, kur në rregull do të kishte bërë dhe në qoftë se, ku për shkak se ishte vetëm marrëzi errësimit një e vërtetë kaq personale se nuk mund të kuptohet përsëri.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781105635021
Edition
Tretë Edicioni
Published
April 1, 2012
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
104.55 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?