Shop

Fragment Tokë - Konceptimi

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $24.99
Fragment Tokë - Konceptimi   Historia, shkruar nga fituesi rrallë të dhënat e ngjarjeve të përshkruara si ata me të vërtetë ka ndodhur. Pastruar dhe e thjeshtuar është humbje mësimin e tyre për të mbrojtur apo të na dënojë? ~~~ Informacione vetëm mban asnjë të vërtetë brenda vetes, deri sa një pjesë e tërë e saj është anashkaluar, injoruar ose hiqet, ku pas edhe mund të kuptohet qartë, pranohet ose mohohet. Përtej këtij qyteti i mërzitshëm, brenda një ndërtese të thjeshtë, në një skedar të vetëm nën një gomë të re, ku qëndron një letër të parëndësishëm në mes një kohë të shkurtër të paqes dhe lirisë vetëm lufta mund të sjellë, shkon atë letër, dhe me... More > këtë gomë të gjitha fillon përsëri. Dështimi qëndron si rezultatin e pashmangshme e një ndërmarrje pa kompromis, për në zemrën e çdo akt egoist e sakrificës, qëndron dëshira e pamohueshme për ndryshe paarritshme. Mbingarkesa informacion shkakton besimin, kufizimin nxit varësinë, dhe në as një vepër e pafalshme ka kryer.< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781300864868
Edition
Dytë Edicioni
Published
April 4, 2013
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
594.5 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?