Shop

Fragment Tokë - Është E Lehtë Për Të Bërë

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $9.99
Është E Lehtë Për Të Bërë   Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që ne shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapacitetit tonë bruto për dhunë, dhe mashtrim të tij, kjo është me siguri se ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shkëlqejnë përtej individit është panumërta: Së bashku ne gjueti madhe dhe të mblidhen më shumë, udhëtojnë larg për të lira, më të shpejtë dhe më të thellë të gërmoj, të rriten më të larta për më shumë, më shumë vetëm na bën më të fortë,... More > edhe pse asnjë organ apo grup mbledhur ndonjëherë ka menduar më lirisht duke rritur numrin e saj. Kudo që kemi ardhur së bashku në ndjekje të kësaj detyre: dekadenca vetëm, korrupsioni, kamatën, stagnimi dhe nënshtrimi pasojnë. Ndër njerëzit që mund plotësisht të bindur për të zvarrit ndonjë gur në krye të çdo kodrës, ju nuk do të gjeni një shumicë nuk udhëheqin i cili do të pajtohen mua atë që...< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781300420101
Edition
Dytë Edicioni
Published
March 14, 2013
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
101.71 KB
Product ID
20914252

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Robert Skyler