Shop

Fragment Tokë - Perde

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $4.99
Fragment Tokë – Një aventurë epike në drejtit mani-, kjo seri e, tregime të shkurtra racionale; peshat e njohurive të sigurisë kundër nënshtrimit të të kuptuarit.   Perde: Lulëzuar Në Dekadenca   Çfarë kuptimi ka pak në botë është ushtruar nga ata dalluar veten me tiraninë e ne. Ne i quajmë ato ata, dhe duke bërë kështu të matem këtë tirani me shpresë se mund të mbështesin në vend se të na vij. Por si ëndrrat më që nuk mund të mbijetojnë dritën e ditës, na lënë pa mbështetje, koprrac, dëshirë kapur me atë që ata thonë se sikur të ishin folur, me zërin tonë, me anë të bëjmë iluzionet e tyre jetojnë në drejtim natën e ardhshme... Që ne të mund të ëndërrojnë... More > sërish.   Dhe, Thjeshtë English Edition: What small know there is in the world is force by those mark them with the rule of we...   Dhe, English Edition: What little understanding there is in the world is wielded by those distinguishing themselves with the tyranny of we...< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781300567486
Edition
Dytë Edicioni
Published
March 14, 2013
Language
Albanian
File Format
ePub
File Size
255.05 KB
Product ID
20917641

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Robert Skyler