Shop

Fragmento Terra - Conceito Fria

eBook (ePub)
This item has not been rated yet
Price: $4.99
Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri me tregime të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimeve të pakuptimta neglizhohet nga të kuptuarit veten.   Koncepti Ftohtë: Është E Lehtë Për Të Bërë   Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që ne shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapacitetit tonë bruto për dhunë, dhe mashtrim të tij, kjo është me siguri se ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shkëlqejnë përtej individit është panumërta...   Dhe, Thjeshtë English Edition: Sad, around those work that we do so great in number in,... More > think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for anger...   Dhe, English Edition: Sadly, among those tasks which we excel so greatly in numbers in, thinking cannot be counted. Yet if our history exhibits anything more than our gross capacity for violence...< Less
Available in ePub Format

Ratings & Reviews

Log in to review this item
There are no reviews for the current version of this product
Refreshing...
There are no reviews for previous versions of this product
Refreshing...

Product Details

ISBN
9781105639630
Edition
Segunda Edição
Published
March 14, 2013
Language
Portuguese
File Format
ePub
File Size
265.55 KB

Formats for this Ebook

ePub
Required Software Any ePub Reader
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch... (See More)
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Flowing Text
Printable? Yes
Report This Content to Lulu >

Moderation of Questionable Content

Thank you for your interest in helping us moderate questionable content on Lulu. If you need assistance with an order or the publishing process, please contact our support team directly.

How does this content violate the Lulu Membership Agreement?

Keywords

Listed In

More From Robert Skyler