Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
Misteret e Memories By Harry Box
Paperback: $19.99
Prints in 3-5 business days
Ky libër është një nga dhuratat më të mira që mund t’i bëhet dikujt, pavarësisht nga mosha. Memoria nuk është veçse një lloj... More > “muskuli” e ky libër na tregon se si mund ta stërvisim të bëhet më e fortë. Fëmijëve u shërben të shkëlqejnë në shkollë e universitet. Të moshuarve u shërben të shmangin sëmundje si skleroza, demenca, haresa, etj. Në këtë edicion të librit, i është kushtuar kujdes i posatshëm termave shkencore dhe detajeve të paqarta të edicionit të parë. Gjithashtu, janë saktësuar emrat dhe bibliografia. Për libra të tjerë të botuar apo përkthyer nga Leka Bezhani, Ph.D. vizitoni faqet e internetit: www.BooksInAlbanian.com www.lulu.com/spotlight/lekabezhani< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
Age Verification Required
 
 
 
 
 
 
 
10
Lamb of God Lamb of God By Julie Holden
Paperback: $2.61