Search Results: ''

Search

×
×
×
×
8 results for ""
Promises of God By Audrey Jose
Paperback: $7.69
Prints in 3-5 business days
A promise is only as good as the person who makes it. The character of the promiser is what gives the promise its value. God says His promises are good. He says they are gracious. The Promises of... More > God Bible study is divided into six promises of God—each symbolized by a different color in the rainbow—and will be a journey of discovery into the wealth of God’s promises to you.< Less
In His Image By Audrey Jose
eBook (ePub): $3.23
In His Image takes a closer look at women in the Bible, some of them somewhat obscure, a couple whose names we’re not told, but each with a unique story to tell, and each with a situation most... More > of us could identify with in some way. It is about real women, with real issues - relevant for real life today.< Less
In His Image By Audrey Jose
Paperback: $11.68
Prints in 3-5 business days
In His Image takes a closer look at women in the Bible, some of them somewhat obscure, a couple whose names we’re not told, but each with a unique story to tell, and each with a situation most... More > of us could identify with in some way. It is about real women, with real issues - relevant for real life today.< Less
Kush Është Ky Jezusi? Vëllimi 1, Marku 1 - 10, Kopje e Mësuesit By Audrey Jose
Paperback: $4.35
Prints in 3-5 business days
Libri i Markut ecën me ne nëpërmjet tre vjet të sherbesë në jetën e Jezusit. Në këtë studim biblik, në çdo kapitull ju do të shihni... More > fuqinë e Jezusit mbi të keqen, sëmundjen, vdekjen; autoritetin e Tij mbi të gjithë token; dhe shpesh diçka që thyen zemrën e Tij. Kjo është një studim i Jezusit njeriut, dhe Jezusit Krishtit. Kjo është inkurajuese, ngushëlluese dhe sfiduese!< Less
Armatimi i Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $8.36
Prints in 3-5 business days
Armatimi i Perëndisë merr një vështrim më të qartë tek imazhi që jep Pali si një ndjekës i Jezu Krishtit, duke u përgatitur për një... More > betejë shpirtërore. Mësoni përse secila pjesë është e nevojshme, dhe lidhja që ka ajo sot për të Krishterët.< Less
Në Imazhin e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $6.06
Prints in 3-5 business days
Në Imazhin e Perëndisë është një libër që studion gratë në Bibël. Disa nga ato gra janë disi të fshehura, të errëta, disa... More > të tjerave emrat nuk ju përmenden, por secila prej tyre ka një histori unike, dhe në secilën situatë mund të gjejmë vetveten, mund të gjejmë diçka të përbashkët.< Less
Premtimet e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $7.03
Prints in 3-5 business days
Ky studim, Premtimet e Perëndisë, është i ndarë në shtatë premtime të Tij - secili simbolizon një ngjyrë të ylberit - dhe do të nisë... More > një udhëtim për të zbuluar pasurinë e premtimeve të Perëndisë për ty.< Less
Kush është ky Jezus? Vëllimi 1, Marku 1-10 By Audrey Jose
Paperback: $4.08
Prints in 3-5 business days
Libri i Markut ecën me ne nëpërmjet tre vjet të sherbesë në jetën e Jezusit. Në këtë studim biblik, në çdo kapitull ju do të shihni... More > fuqinë e Jezusit mbi të keqen, sëmundjen, vdekjen; autoritetin e Tij mbi të gjithë token; dhe shpesh diçka që thyen zemrën e Tij. Kjo është një studim i Jezusit njeriut, dhe Jezusit Krishtit. Kjo është inkurajuese, ngushëlluese dhe sfiduese!< Less