Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
Jeta jeton ne mua By Eduard Harents
Paperback: $9.61
Prints in 3-5 business days
Poeti armen, Eduard Harents, është poet shumë produktiv, prej emrave të njohur, nga letërsia armene, e që vjen me këtë botim edhe në gjuhën e... More > letërsinë shqipe, me përkthim e përkujdesje ngase kjo poezi, është një poezi e thellë si mendim dhe e shprehur bukur si kuptim. Poezitë e përzgjedhura, nga poeti Harents, janë impuls për lexuesin, kudo që ndodhet lexuesi, për ti kapur perceptimet nga individi në individ, që ta shohë më mirë karakterin e shoqërisë kudo që ajo ndodhet, duke ndertuar një pasqyrë të refleksioneve të tija për Botën dhe gjërat me të cilat merret poeti. Jeton Kelmendi, Bruksel< Less

Top 10

see more >
 
1
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
Age Verification Required
 
9
Referral Mastery Referral Mastery By Joe Stumpf
Paperback: $13.32