Search Results: ''

Search

×
×
×
×
3 results for ""
My Duty By Jarl Alé de Basseville
Paperback: $18.75
Prints in 3-5 business days
This book is his will (or maybe the last will not even writing by his ancestors) by Jarl Ale of Basseville, direct descendant from king Harald I of Scandinavia and famous the Jarl Robert of... More > Basseville of Normandy. He speaks about his childhood of his education and about his route which allowed him to have this vision of the politics, the geopolitics, the economy and the world today through his family historical heritage which has been transmitted from generation to generation. He bring to us his own vision, and he considers the moment to wake up and protect our tradition as the heart of societal values.< Less
Mon Devoir (Tome 1) By Jarl Alé de Basseville
Paperback: $13.53
Prints in 3-5 business days
Ce livre est un manifeste écrit par Jarl Alé de Basseville, descendant du roi Harald 1er de Norvège et de Robert de Basseville de Normandie. Il y parle de son enfance, de son... More > éducation et de son parcours qui lui ont permis d'avoir cette vision de la politique, de la géopolitique, de l'économie et de la société. Grâce à un patrimoine historique familial qui lui a été transmis de génération en génération, sa vision, à la fois bien à lui, est également au coeur des préoccupations sociales actuelles. Jarl Alé de Basseville s'adresse ici à ces tribus vikings, celtiques, gothiques de son mouvement qui cherchent maintenant une explication plus approfondie sur leurs traditions, leurs identités et leurs cultures. Une doctrine ne peut sauvegarder son unité et son uniformité que si elle a été fixée par écrit, une fois pour toutes.< Less
Detyra Ime By Jarl Alé de Basseville
Paperback: $14.90
Prints in 3-5 business days
Disa njerëz besojnë se kalorësia është vetëm një dashuri e së kaluarës, një kujtim i butë për ëndërruesit nostalgjikë, por... More > nuk është kështu. Kalorësia e zemrës dhe e shpirtit ekziston edhe sot. Është një pasuri e trashëguar nga paraardhësit tanë që dinin ta ndërtonin botën në të cilën ne zhvillohemi, por që ne shpesh përpiqemi ta shkatërrojmë për joshjen e thjeshtë të fitimit dhe të fuqisë, ose me egoizëm të pastër individualist. Jarl Alé de Basseville është anëtar i këtyre kalorësve të kohërave moderne, të atyre që ndërgjegjja e të cilëve rritet në nivelin e njerëzve për të zhdukur të vërtetat që do të transformojnë botën aktuale. Ai është personi që denoncon dhe i cili nuk ka frikë nga asgjë: "kjo Europë nxiton në kanalizimet e pakujdesisë dhe të fluturimeve të ndërsjella, duke u krijuar nga institucionet që krijohen nga skemat e vogla zgjedhore".< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
5
My Wars My Wars By Richard Bushong
Paperback: $14.36
 
 
 
 
7
Vein Book Vein Book By Eric Dohner
Paperback: $10.00
 
 
8
About Face About Face By Eric Dohner
Paperback: $10.00
 
 
9
What May Come What May Come By Robert Grant
Paperback: $12.71
 
 
10