Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
Nastradini By Gjino Luka
eBook (PDF): $3.13
Nastradini përfaqëson, në kuptim shpirtëror, kalimin në një nivel superior të vetëdijes. Nëpërmjet anekdotave të tij ai na mëson... More > që: - Të jemi spontan dhe ta lëmë veten të lirë; - Kur diçka nuk ecën, duhet të fillojmë prapë nga fillimi, dhe ta përballojmë problemin me mendje të hapur; - Të lëmë pas shpine të kaluarën dhe të braktisim logjikën për të ndjekur intuitën; - Nuk duhet ta marrim veten shumë seriozisht, në mënyrë që të veprojmë si të na vijë për mbarë, duke pasur besim tek instinkti; - Nuk duhet të shqetësohemi për atë çfarë mendon bota; - Të gjejmë çiltërsinë brenda nesh dhe të kemi besim në të ardhmen, duke vlerësuar çastin; - Të bëjmë atë çfarë na thotë zemra për të realizuar vetëm atë që na entuziazmon; - Të lëmë mënjanë shqetësimet; - Të jemi krenarë për veçantinë tonë, të jemi origjinal; - Të mendojmë në mënyrë të ndryshme nga të tjerët, duke e pranuar “marrëzinë” tonë...< Less

Top 10

see more >
 
1
The CashPT® Blueprint: How I Built and Scaled a Successful Cash-Based Physical Therapy Practice Even When I Was Told It Was Unethical, a Bad Idea and That No One Would Pay More Than Their Copay for Physical Therapy! The CashPT®... By Aaron LeBauer
Paperback: $19.97