Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
PELLAZGËT DHE PASARDHËSIT E TYRE By Përktheu: Sefedin KRASNIQI
eBook (PDF): $6.12
DEDIKIM Shumë miq të nënës tënde dhe të mi, më se njëzetë herë, më kanë thënë të shkruaj atë që dija për... More > Shqipërinë, për vendin ku e kam njohur nënën tënde me të cilën jam martuar dhe e cila të solli në këtë botë. Në venat tua rrjedh gjak shqiptari, dhe nëse ta dedikojë këtë libër është nga shkaku që ti duhet ta keshë gjithmonë afër vetes, që kurrë mos ta harrosh Atdheun tënd dhe gjuhën amtare, të cilës e ardhmja do t’ia njoh vlerat. Në këtë moment, ti ende nuk di të lexosh, por ti tashmë e flet më mirë se unë këtë gjuhë burrash (ashpër), por e ëmbël në gojën tënde, edhe pse u ke buzëqeshur vetëm katër pranverave. Madje, ti qysh tash tregon fabula dhe legjenda, dhe duke më parë vazhdimisht duke shkruar, në gjuhën tënde të fëmijërisë, ti i tregon gjithkujt se po punoj për ty, për të fituar para që do të sjellin lodra. ...< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
5
My Wars My Wars By Richard Bushong
Paperback: $14.36
 
 
 
 
7
Vein Book Vein Book By Eric Dohner
Paperback: $10.00
 
 
8
About Face About Face By Eric Dohner
Paperback: $10.00
 
 
9
What May Come What May Come By Robert Grant
Paperback: $12.71
 
 
10