Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
Syri blu By ENGJËLL I. BERISHA
Paperback: $15.39
Prints in 3-5 business days
Poezia e Berishës në një mënyra paraqet botën sentimentale me të cilën spikat përjetimet dhe ngjarjet që ka kaluar autori dhe njeriu shqiptarë... More > në Kosovë. Duke qenë tanimë një autor që ka përvojën në shkrimtarinë letrare e veçmas atë poetike, Berisha me shumë mjeshtri ndërton një komunikim poetik që ngre një stil të tij shumë të bukur, madje do të thoja se këtë komunikim ai e ndërton bukur, që nga fjalori, tematologjia, kujdesi me fjalën dhe deri tek pedantëria shprehëse. Për mua ky libër poetik padyshim se është libri më i realizuar artistikisht i autorit, por edhe është një nga librat më të mirë të botuar në Kosovë në dekadën e fundit, pra libër me poezi. Prof. Dr. Jeton Kelmendi, Prishtinë.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
6
LOOKING FOR A MIRACLE...LOOK WITHIN YOUR LIFE LOOKING FOR A... By May Lewis
Paperback: $6.20
 
 
7