Search Results: ''

Search

×
×
×
×
1 results for ""
Përsiatje By Vangjush Ziko
Paperback: $18.15
Prints in 3-5 business days
Ky libër përmbledh procesin e njohjes njohjes dhe të menduarit, të përqëndrimit dhe angazhimit për vlerësimin e një përvoje komplekse krijuese... More > dhe estetike botërore, të një tradite të vyer dhe aq të rëndësishme për formimin shpirtëror dhe krijues, me të cilën jam ushqyer dhe rritur, jam bërë i aftë të gjej rrugën e jetës dhe të ec i sigurt më tej në shtegun e krijimtarisë sime, t'u jap përgjigje pyetjeve dhe mëdyshjeve të mia dhe të ndaj me lexuesit përvojën vetjake, duke shpresuar se u kam thënë diçka që u ka vlejtur edhe të tjerëve. Të gjitha këto i përmblodha në një fjalë të vetme PËRSIATJE, veprim që lidhet me të menduarit gjatë për të gjetur shkaqet dhe arsyet, për të zbuluar një të vërtetë, për t’i dhënë përgjigje një pyetjeje apo një mëdyshjeje, për të arritur në një përfundim vetjak.< Less

Top 10

see more >
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Age Verification Required