Search Results: ''

Search

×
×
×
×
13 results for ""
Albanian love cruise By Erion Selmani
Paperback: $8.99
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
One of the most beautiful adventures. Would you like to be part of this journey?
Albanian love cruise By Erion Selmani
eBook (PDF): $2.20
One of the most beautiful adventures. Would you like to be part of this journey?
Ëndrrat e thyera By Erion Selmani
Paperback: List Price: $18.53 $11.12 | You Save: 40%
Prints in 3-5 business days
(3 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" është mbi të gjitha krijim i zemrës. I përngjan një "Koktej" ku ndjenjat gërshetohen me kurajon,... More > çiltërsia me pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme nga të gjithë, dhe shume thjeshte, e sidomos plot ndjenja. Autori eshte nje Blogger i njohur ne boten virtuale shqiptare.< Less
Endrrat e thyera By Erion Selmani
Paperback: List Price: $14.40 $8.64 | You Save: 40%
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" i përngjan një "Koktej" ku ndjenjat gërshetohen me kurajon, çiltërsia me pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman... More > paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme nga të gjithë, dhe shume thjeshte, e sidomos plot ndjenja. Krijim i thjeshte, i bukur dhe shume domethenes ! Historia eshte shume interesante dhe e prek lexuesin thelle ne shpirt. Libri ka tashme mijera lexues anembane botes. U kushtohet sakrificave te emigranteve shqiptare kudo qe jetojne. ISBN: 978-1-4092-7897-9< Less
Anija e dashurisë By Erion Selmani
eBook (PDF): $3.26
(1 Ratings)
Një krijim mjaft romantik. Disa turista lundrojnë mespërmes Mesdheut në kërkim të dashurisë.Çfarë do të ndodhi me turistët? Shfletoni librin... More > për më tepër. Mos e humbisni, është mjaft i këndshëm! Për shkak të disa fragmenteve me dashuri, këshillohet leximi vetëm për mosha mbi 18 vjeç. Ky është krijimi më i lexuar nga Shqiperia virtuale. Mbi 15 mijë kopje të shkarkuara në internet. Shumë lexues gjatë leximit u bën dhe ndihen pjesë e kësaj aventure romantike. Dhe lind pyetja; Po ti, a do e lexosh ?!< Less
Anija e dashurisë By Erion Selmani
Paperback: List Price: $20.74 $18.67 | You Save: 10%
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
Botim Luksoz! Foto me ngjyra. Disa vajza dhe djem shqiptare lundrojne neper ishuj e qytete bregdetare.Njera nga vajzat do te perzgjidhet si Princesha e dashurise. Tema eshte me dashuri shume... More > romantike. Vajzat shqiptare ndihen si Princesha ne kete anije. Pasi u botua si e-book, tani autori e ofron edhe si liber tradicional, te printuar. Kjo behet per te kenaqur kerkesat e shumta dhe interesin e madh qe ngjalli libri ne botimin e pare si e-book. Keshtu pra, TEJPERTEJ MESDHEUT PER T'U DASHURUAR. Lexim te kendshem!< Less
La crociera dell'amore romantico By Erion Selmani
Paperback: List Price: $14.06 $9.84 | You Save: 30%
Prints in 3-5 business days
(6 Ratings)
Amore afrodisiaco. Un gruppo di amici organizza un lungo viaggio in crociera. Durante il viaggio nascono dei flirt e storie d'amore. Una delle ragazze diventerà la Principessa dell'amore. Il... More > viaggio prosegue tra tantissime coccole, baci e massaggi, ma anche tante altre cose. Questa é la prima Edizione in italiano.< Less
Ëndrrat e thyera By Erion Selmani
eBook (PDF): $4.14
(2 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" është mbi të gjitha krijim i zemrës. I përngjan një kokteji ku ndjenjat gërshetohen me kurajon, çiltërsia me... More > pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman i shkurtër paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme për të gjithë. Lexohet me një frymë! Autori eshte edhe nje blogger i njohur ne boten virtuale shqiptare.< Less
La crociera dell'amore romantico By Erion Selmani
eBook (PDF): $3.83
(6 Ratings)
È come un sogno che si realizza. Un romanzo profondo, sensuale ed afrodisiaco, narrato tra fantasia e realtà. La seduzione del lettore sarà dolce e vorace ad un tempo,... More > finché scoprirà se stesso come un viaggiatore tra i protagonisti del racconto. Una crociera scandita da avventure amorose, seducenti ed intensamente eccitanti. Il resto è tutto da scoprire…< Less
Ëndrrat e thyera By Erion Selmani
eBook (PDF): $4.57
(3 Ratings)
Libri "Ëndrrat e thyera" është mbi të gjitha krijim i zemrës. I përngjan një "Koktej" ku ndjenjat gërshetohen me kurajon,... More > çiltërsia me pasionin, ose sakrificat me dhimbjen. Ky roman paraqitet me një tekst të dendur dhe plot ritëm. Është nga ata libra ku secili mund të gjej pak nga vetvetja, veçanërisht të gjithë mërgimtarët e larguar nga trojet e tyre. Shkruajtur në mënyrë lehtësisht të kuptueshme nga të gjithë, dhe shume thjeshte, e sidomos plot ndjenja. Autori eshte nje Blogger i njohur ne boten virtuale shqiptare.< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9
LIFT LIFT By Dan Ward
Paperback: $16.95
 
 
10