Search Results: ''

Search

×
×
×
×
6 results for ""
MËRGIMTAR NË ATDHE…! By DANIEL GÁZULLI
eBook (PDF): $5.00
Marin Zenta, viktimë dhe dëshmitar protagonist e njërës prej diktatuave më të egra, kthehet nga mërgimi që të rrëfejë “Kohën e... More > Ferrit”, por që në hapat e parë ai ndeshet brutalisht me një realitet që ka ndryshuar vetëm nga forma, por jo nga përmbajtja. Kjo e shtyn atë edhe më tepër që të mos tërhiqet para asgjëje, pse rrëfimi për “Kohën e Ferrit” do të ishte i mangët, nëse nuk do t’u çelen sytë njerëzve e të dalin nga ekstaza e gënjeshtër që jetojnë në një kornizë pseudodemokratike.< Less
DETI NË MES By DANIEL GÁZULLI
eBook (PDF): $5.00
Një borë e paqtë mbi të shkuaren do të doja të binte e të më mbulonte varrët e dhimbjes që ende më mundojnë. Poezia “Bora”
ARMIKU I POPULLIT By DANIEL GÁZULLI
eBook (PDF): $5.00
Jeta ime Si një penelatë reshë, flakë tej në qiell nga dora e plogët e një piktor të lodhur - jeta ime.
MËRGIMTAR NË ATDHE…! By DANIEL GÁZULLI
Paperback: List Price: $15.08 $12.82 | You Save: 15%
Prints in 3-5 business days
Marin Zenta, viktimë dhe dëshmitar protagonist e njërës prej diktatuave më të egra, kthehet nga mërgimi që të rrëfejë “Kohën e... More > Ferrit”, por që në hapat e parë ai ndeshet brutalisht me një realitet që ka ndryshuar vetëm nga forma, por jo nga përmbajtja. Kjo e shtyn atë edhe më tepër që të mos tërhiqet para asgjëje, pse rrëfimi për “Kohën e Ferrit” do të ishte i mangët, nëse nuk do t’u çelen sytë njerëzve e të dalin nga ekstaza e gënjeshtër që jetojnë në një kornizë pseudodemokratike.< Less
ARMIKU I POPULLIT By DANIEL GÁZULLI
Paperback: List Price: $18.46 $15.69 | You Save: 15%
Prints in 3-5 business days
Jeta ime Si një penelatë reshë, flakë tej në qiell nga dora e plogët e një piktor të lodhur - jeta ime.
DETI NË MES By DANIEL GÁZULLI
Paperback: List Price: $20.92 $17.78 | You Save: 15%
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Një borë e paqtë mbi të shkuaren do të doja të binte e të më mbulonte varrët e dhimbjes që ende më mundojnë. Poezia “Bora”