Search Results: ''

Search

×
×
×
×
18 results for ""
BREATH - Poetry By JETON KELMENDI
eBook (PDF): $5.61
(1 Ratings)
And, these poetic characteristics are found in Jeton Kelmendi‟s poetry in his collection “Breath” which the poet is presenting for the English-speaking reader. As Horace said in his... More > “Poetic Art”, “poets should bring something useful or entertaining, or say amiable and useful things”, Kelmendi‟s poetry mingles in itself original poetic features bringing the amiable and useful to the reader with a cultivated style and dense language of depicted symbols never burdening his poetry.< Less
HOW TO REACH YOURSELF - Poetry By JETON KELMENDI
eBook (PDF): $5.61
(1 Ratings)
This poetry represents a person’s difficulty with regard to should he go back to the time when his country was strong and just. Even though this might only be more a wish than a fact.
THE EU MISSION IN KOSOVO POST-INDEPENDENCE By JETON KELMENDI
eBook (PDF): $5.61
(1 Ratings)
Jeton Kelmendi International Awards Member of the Association of professional Journalists of Europe, Brussels, Belgium. Member of the Academy of Science and Arts of Europe, Paris, France. ... More > SOLENZARA Prestigious International Award, Paris, France.< Less
BREATH - Poetry By JETON KELMENDI
Paperback: $16.93
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
And, these poetic characteristics are found in Jeton Kelmendi‟s poetry in his collection “Breath” which the poet is presenting for the English-speaking reader. As Horace said in his... More > “Poetic Art”, “poets should bring something useful or entertaining, or say amiable and useful things”, Kelmendi‟s poetry mingles in itself original poetic features bringing the amiable and useful to the reader with a cultivated style and dense language of depicted symbols never burdening his poetry.< Less
HOW TO REACH YOURSELF - Poetry By JETON KELMENDI
Paperback: $18.54
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Jeton Kelmendi is a good constructor of verse impressing through his ability to find the symbolic, imagination and metaphor of an authenticity and fragility which can rarely be found and only in... More > authors gifted with a talent, where he finds the plain of the word, silence body, word wounds, the whitewashed bones of the lyric, etc.. His anthology is the shore of exile, self-exile of every modern man and at last of one’s country in which, although infrequently, letters continue to arrive. And, together with them, the secret and magic murmur of poetry. Florentin Popescu (Buchurest) Romania< Less
HOW TO REACH YOURSELF - Poetry By JETON KELMENDI
Hardcover: $30.78
Prints in 3-5 business days
(2 Ratings)
This poetry represents a person’s difficulty with regard to should he go back to the time when his country was strong and just. Even though this might only be more a wish than a fact.
THE EU MISSION IN KOSOVO POST-INDEPENDENCE By JETON KELMENDI
Paperback: $17.25
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Jeton Kelmendi International Awards Member of the Association of professional Journalists of Europe, Brussels, Belgium. Member of the Academy of Science and Arts of Europe, Paris, France. ... More > SOLENZARA Prestigious International Award, Paris, France.< Less
ZONJA FJALË - Dramë By JETON KELMENDI
eBook (PDF): $5.61
(1 Ratings)
Me shumë mjeshtri artistike Kelmendi arrin të prek gati fundin e këtij dallimi natyror ndërmjet Zonjës dhe Zotërisë Dhe, simbolikisht përmes... More > “fjalës” dhe “mendimit”, ai pasqyron esencën e ekzistencës dhe veprimeve të tyre. “E dashur prej sot ti je Zonja Fjalë. Unë gjithë kohën kam menduar për ty... Mendimi për Fjalën është. Dhe sa mirë i shkueka Fjala e Mendimit, Mendimi i Fjalës”; përmes Noidit autori zbulon thelbin e simbolikës së dy botëve. Mirëpo, kjo shpesh është vetëm sipërfaqja, mënyra e dëshiruar e funksionimit të gjërave, të cilën realiteti shpesh din ta shpërfytyrojë.< Less
ZONJA FJALË - Dramë By JETON KELMENDI
Paperback: $15.79
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Me shumë mjeshtri artistike Kelmendi arrin të prek gati fundin e këtij dallimi natyror ndërmjet Zonjës dhe Zotërisë Dhe, simbolikisht përmes... More > “fjalës” dhe “mendimit”, ai pasqyron esencën e ekzistencës dhe veprimeve të tyre. “E dashur prej sot ti je Zonja Fjalë. Unë gjithë kohën kam menduar për ty... Mendimi për Fjalën është. Dhe sa mirë i shkueka Fjala e Mendimit, Mendimi i Fjalës”; përmes Noidit autori zbulon thelbin e simbolikës së dy botëve. Mirëpo, kjo shpesh është vetëm sipërfaqja, mënyra e dëshiruar e funksionimit të gjërave, të cilën realiteti shpesh din ta shpërfytyrojë.< Less
ERDHE PЁR GJURMЁ TЁ ERЁS - Poezi By JETON KELMENDI
Hardcover: $30.34
Prints in 3-5 business days
(1 Ratings)
Poezia e Jeton Kelmendit është e pashoqe në një kopsht shumë sekret, e pasur në lule të Bukura, të mbrojtura me xhelozi nga një mur i lartë. Në... More > këtë kopsht ku shpërthen kudo dashuria, shëtit gjithkund zemra rrahëse e poetit. Zemra tepër e kursyer në fjalë. Ajo që kjo zemër thotë, është trefish e filtruar nga një inteligjence në zgjim të pandërprerë. Nën erën e artë dhe trëndafilin me vesë, poeti thotë ato që janë veçse esenciale. E dendësuar, e ngjitur mirë dhe e qëndrueshme, poezia e tij shmang me këmbëngulje të gjithë zbukurimet e kota, të gjithë bishtnajat. Pika përreth të panevojshme, pika dëgjimi që çlodhëse. Këto vargje fshin brenda vetes muzikën, atë të vërtetën muzikë, të ëmblën muzikë, butësisht perceptuar. Nën mbulesën e mëndafshtë të frazës, të thjeshtë e të qartë, fshihen trishtesa të fshehta, plagë të thella, foleza dashurie , hi ashpërsie, dhe urrejtje të shuara tashmë. Athanase Vantchev de Thracy, Paris< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
4
API Security API Security By Lee Brandt et al.
Paperback: $19.00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10