Search Results: 'Baze'

Search

×
×
×
×
10 results for "Baze"
Soul Mates By D.S. Baze
Paperback: List Price: $16.00 $9.60 | You Save: 40%
Ships in 3-5 business days
Jessica is perfect in every way, at least to most people in her high school. She’s beautiful, smart, thin, and athletic. She represents all that’s good in life; however, she is hiding a... More > secret from the rest of the world. No one knows about the abuse she suffers at home. One fateful night Jessica dreams of a stranger who learns of her secret. He consoles her and lets her know he is there to help. The next day Jessica is shocked to find a new boy checking into her high school that looks just like the boy in her dream. Could it be a strange coincidence, a case of mistaken identity, or could some other forces be at work? Jessica finds out she is not the only one hiding a secret. She also learns how destiny and reality can collide, and how sometimes we must fight for our "happily ever after".< Less
Soul Mates By D.S. Baze
eBook (PDF): $4.00
Download immediately.
Jessica is perfect in every way, at least to most people in her high school. She’s beautiful, smart, thin, and athletic. She represents all that’s good in life; however, she is hiding a... More > secret from the rest of the world. No one knows about the abuse she suffers at home. One fateful night Jessica dreams of a stranger who learns of her secret. He consoles her and lets her know he is there to help. The next day Jessica is shocked to find a new boy checking into her high school that looks just like the boy in her dream. Could it be a strange coincidence, a case of mistaken identity, or could some other forces be at work? Jessica finds out she is not the only one hiding a secret. She also learns how destiny and reality can collide, and how sometimes we must fight for our "happily ever after".< Less
Duomenų bazių valdymas: nuo teorijos iki MySQL By Mindaugas Macernis
Hardcover: $53.94
Ships in 6-8 business days.
Knyga skirta išmokti duomenų bazių reliacinį modelį ir SQL kalbą. Pradedama nuo duomenų ir duomenų bazių (DB) teorijos, baigiama MySQL technologiniais... More > sprendimais. Knygos SQL kalbos pavyzdžiai pateikiami kaip MySQL sprendimai, kurie tinka ir MS Access. Visur aptartos DBVS galimybės, kurios galimos ir negalimos su MySQL , MS Access ar su jais abiem. Prieduose pateikiami: žodynėlis, DB įstatymai, uždaviniai, kuriuose reikia panaudoti SQL kalbą. Daugelis knygos pavyzdžių su nežymiais pakeitimais taip pat tinka kitoms DBVS, tokioms kaip PostgreSQL, Oracle, DB2 ar SQLite. Šioje knygoje atskleista: • kaip teisingai projektuoti duomenų bazes; • standartinė SQL kalba, kuri skirta duomenų apdorojimui; • MySQL architektūra ir SQL kalbos palaikymas; • kaip išnaudoti tokias technologijas kaip TRIGGER, TRANSACTION, HANDLER, CURSORS ir pan.; • teisinė apsauga duomenų bazių gamintojams.< Less
Coffee Time By L. Shadows
Paperback: $15.00
Ships in 3-5 business days
Zuri Bazé is wise beyond her years. She loves her family with all her heart. She is sworn to secrecy after learning intimate stories about the females in her family. As she pieces the stories... More > together she realizes that the women in her family are one of a kind. Her journey over the years prepares her for sisterhood.< Less
Coffee Time By L. Shadows
eBook (ePub): $10.00
Download immediately.
Zuri Bazé is wise beyond her years. She loves her family with all her heart. She is sworn to secrecy after learning intimate stories about the females in her family. As she pieces the stories... More > together she realizes that the women in her family are one of a kind. Her journey over the years prepares her for sisterhood.< Less
Fjalor Simultan me Pese Gjuhe By Peter Tase
Paperback: $30.00
Ships in 3-5 business days
“FJALORI SIMULTAN ME PËSË GJUHË” me autor PETER TASE, shënon një urë afrimi e bashkëpunimi mes pesë popujve të kulturave të ndryshme... More > botërore. Një mjet komunikimi i nevojshëm mes tyre është, natyrisht, gjuha: mënyra se si shprehet dhe artikulohet në bazë të psikologjisë dhe të historisë së këtyre popujve specifik. Projekt fantastik, ndoshta edhe surrealist pse jo ... ( ç’ka bën Guaranishtja, gjuha e indianëve të Paraguait ... që ne, nga injoranca, vetëm sa mund t’i imagjinojmë, si figurantë në një film ‘western-spaghetti’ të Sergio Leones : "Na ishte një herë Amerika...", por që në realitet kanë një botë dhe një thesar kulturor të pa imagjinueshëm me gjuhët internacionale të njohura si anglishtja dhe spanjishtja) Këtu qëndron pra fisnikëria e autorit ... që nuk i përjashton apo nënçmon kulturat e quajtura minoritare. SKËNDER SHERIFI ( Poet UFO ) Dhjetor, 2010 Belgjikë< Less
Fjalor Simultan me Pese Gjuhe By Peter Tase
eBook (PDF): $10.00
Download immediately.
“FJALORI SIMULTAN ME PËSË GJUHË” me autor PETER TASE, shënon një urë afrimi e bashkëpunimi mes pesë popujve të kulturave të ndryshme... More > botërore. Një mjet komunikimi i nevojshëm mes tyre është, natyrisht, gjuha: mënyra se si shprehet dhe artikulohet në bazë të psikologjisë dhe të historisë së këtyre popujve specifik. Projekt fantastik, ndoshta edhe surrealist pse jo ... ( ç’ka bën Guaranishtja, gjuha e indianëve të Paraguait ... që ne, nga injoranca, vetëm sa mund t’i imagjinojmë, si figurantë në një film ‘western-spaghetti’ të Sergio Leones : "Na ishte një herë Amerika...", por që në realitet kanë një botë dhe një thesar kulturor të pa imagjinueshëm me gjuhët internacionale të njohura si anglishtja dhe spanjishtja) Këtu qëndron pra fisnikëria e autorit ... që nuk i përjashton apo nënçmon kulturat e quajtura minoritare. SKËNDER SHERIFI ( Poet UFO ) Dhjetor, 2010 Belgjikë< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
Paperback: List Price: $25.00 $21.25 | You Save: 15%
Ships in 3-5 business days
(1 Ratings)
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të... More > rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësish se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
Hardcover: List Price: $29.90 $26.91 | You Save: 10%
Ships in 6-8 business days.
Computer organization and design. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterave. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të rëndësishme... More > të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësish se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less
Arkitektura e Kompjuterave By Agim Çami
eBook (PDF): $9.90
Download immediately.
Computer architecture in Albanian language. Libri i kushtohet tërësisht ndërtimit dhe funksionimit te kompjuterëve. Në kapitujt e tij, trajtohen koncepte të... More > rëndësishme të tilla si operatorët arithmetikë e logjikë, struktura e instruksioneve, funksionimi i CPU, mikromakinat, procesorët “pipeline”,hierarkia e kujtesave, karakteristika thelbësore të kujtesave, kujtesa kashé, ndërfaqësimi CPU-Periferikë, ndërprerjet, DMA, Procesorët I/O, etj. Cilët janë lexuesit e këtij libri ? Pavarësisht se ju intereson hardware ose software, konceptet kryesore në ndërtimin dhe organizmin e kompjuterit janë të njëjta dhe po aq të vlefshme për këdo. Në ketë aspekt “Arkitektura e Kompjuterave” është një disiplinë që bën pjesë në formimin bazë të profesionisteve të informatikës. Prandaj, në se kërkoni seriozisht të bëni përpara në profesionin tuaj, këtu do të gjeni baza të shëndosha për tu mbështetur.< Less