Search Results: 'EGRA'

Search

×
×
×
×
3 results for "EGRA"
The Early Grade Reading Assessment: Applications and Interventions to Improve Basic Literacy By Anna Wetterberg, Amber Gove
Paperback: $15.00
Ships in 3-5 business days.
The Early Grade Reading Assessment (EGRA) measures students' progress towards reading. EGRA gauges early literacy skills through a 15-minute individual oral assessment of five fundamental reading... More > skills. RTI worked with education experts to develop the EGRA in 2006, and it has been piloted and implemented in more than 40 countries. This volume aims to take stock of the substantial amount of information and experience generated through the use of EGRA, and to share this knowledge with practitioners, policymakers, and international donors. Chapters cover not only particular applications of the instrument but also put EGRA in the context of broader issues and developments in literacy and education.< Less
MËRGIMTAR NË ATDHE…! By DANIEL GÁZULLI
eBook (PDF): $5.00
Download immediately.
Marin Zenta, viktimë dhe dëshmitar protagonist e njërës prej diktatuave më të egra, kthehet nga mërgimi që të rrëfejë “Kohën e... More > Ferrit”, por që në hapat e parë ai ndeshet brutalisht me një realitet që ka ndryshuar vetëm nga forma, por jo nga përmbajtja. Kjo e shtyn atë edhe më tepër që të mos tërhiqet para asgjëje, pse rrëfimi për “Kohën e Ferrit” do të ishte i mangët, nëse nuk do t’u çelen sytë njerëzve e të dalin nga ekstaza e gënjeshtër që jetojnë në një kornizë pseudodemokratike.< Less
MËRGIMTAR NË ATDHE…! By DANIEL GÁZULLI
Paperback: List Price: $15.08 $12.82 | You Save: 15%
Ships in 3-5 business days.
Marin Zenta, viktimë dhe dëshmitar protagonist e njërës prej diktatuave më të egra, kthehet nga mërgimi që të rrëfejë “Kohën e... More > Ferrit”, por që në hapat e parë ai ndeshet brutalisht me një realitet që ka ndryshuar vetëm nga forma, por jo nga përmbajtja. Kjo e shtyn atë edhe më tepër që të mos tërhiqet para asgjëje, pse rrëfimi për “Kohën e Ferrit” do të ishte i mangët, nëse nuk do t’u çelen sytë njerëzve e të dalin nga ekstaza e gënjeshtër që jetojnë në një kornizë pseudodemokratike.< Less