Search Results: 'Gjuha Shqip'

Search

×
×
×
×
2 results for "Gjuha Shqip"
Armatimi i Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $8.36
Ships in 3-5 business days.
Armatimi i Perëndisë merr një vështrim më të qartë tek imazhi që jep Pali si një ndjekës i Jezu Krishtit, duke u përgatitur për një... More > betejë shpirtërore. Mësoni përse secila pjesë është e nevojshme, dhe lidhja që ka ajo sot për të Krishterët.< Less
Premtimet e Perëndisë By Audrey Jose
Paperback: $21.94
Ships in 3-5 business days.
Ky studim, Premtimet e Perëndisë, është i ndarë në shtatë premtime të Tij - secili simbolizon një ngjyrë të ylberit - dhe do të nisë... More > një udhëtim për të zbuluar pasurinë e premtimeve të Perëndisë për ty.< Less