Search Results: 'HUMORI'

Search

×
×
×
×
5 results for "HUMORI"
The Begining By Larry Reeves
Paperback: $7.95
Prints in 3-5 business days
A humorious, satirical joining of creation of the universe and the big bang theory.
KRITIKA LETRARE DHE "SFIDAT": MEDIA E RE DHE KRIJIMTARIA SHQIPTARE By Fatmir Terziu
Hardcover: $98.80
Prints in 3-5 business days
... Një vizitë mendore në kompleksin linguistik të Archerit nuk mjafton të krekoset në hapjen dhe mbylljen e kapakut të fundit. Natyrshëm një libër i... More > tillë, duhet hapur me kujdes disa herë në një veprim estetik që nis me kapakun e tij të parë dhe me një veprim po aq estetik që natyrshëm kupton atë që ky libër duhet ‘përkëdhelur’ e mbajtur miqësisht, ndoshta aq sa “Lufta dhe Paqja”, (War and Peace) “I zoti i Unazave” (The Lord of the Rings) apo edhe dhjetë librat e tjerë që figurojnë si më të lexuarit dhe më të vlerësuarit në skenën letrare botërore...< Less
Nastradini By Gjino Luka
eBook (PDF): $3.13
Nastradini përfaqëson, në kuptim shpirtëror, kalimin në një nivel superior të vetëdijes. Nëpërmjet anekdotave të tij ai na mëson... More > që: - Të jemi spontan dhe ta lëmë veten të lirë; - Kur diçka nuk ecën, duhet të fillojmë prapë nga fillimi, dhe ta përballojmë problemin me mendje të hapur; - Të lëmë pas shpine të kaluarën dhe të braktisim logjikën për të ndjekur intuitën; - Nuk duhet ta marrim veten shumë seriozisht, në mënyrë që të veprojmë si të na vijë për mbarë, duke pasur besim tek instinkti; - Nuk duhet të shqetësohemi për atë çfarë mendon bota; - Të gjejmë çiltërsinë brenda nesh dhe të kemi besim në të ardhmen, duke vlerësuar çastin; - Të bëjmë atë çfarë na thotë zemra për të realizuar vetëm atë që na entuziazmon; - Të lëmë mënjanë shqetësimet; - Të jemi krenarë për veçantinë tonë, të jemi origjinal; - Të mendojmë në mënyrë të ndryshme nga të tjerët, duke e pranuar “marrëzinë” tonë...< Less
VISARE DRINI By Shefqet KELMENDI
Paperback: $16.93
Prints in 3-5 business days
Libri “Visare Drini”, me nëntitujt “Larmi krojesh”, “Pranë mangallit” dhe “Të jetueme”, përmban rrëfime të llojeve... More > të ndryshme, por disa – jo të gjitha – mendoj se janë përnjimend të veçanta, sepse mbartin mesazhe të holla, të përshkueme nga humori. Për këtë ndjej kënaqësi, se nuk i lashë me i mbulue mjegullnaja e kohës, që asht përherë në ndryshim. Vlerësimi asht juaji. Kënaqësia mbetet e imja. Shefqet Kelmendi< Less
VISARE DRINI By Shefqet KELMENDI
eBook (ePub): $7.58
Libri “Visare Drini”, me nëntitujt “Larmi krojesh”, “Pranë mangallit” dhe “Të jetueme”, përmban rrëfime të llojeve... More > të ndryshme, por disa – jo të gjitha – mendoj se janë përnjimend të veçanta, sepse mbartin mesazhe të holla, të përshkueme nga humori. Për këtë ndjej kënaqësi, se nuk i lashë me i mbulue mjegullnaja e kohës, që asht përherë në ndryshim. Vlerësimi asht juaji. Kënaqësia mbetet e imja. Shefqet Kelmendi< Less

Top 10

see more >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9